Szórakozás

Pumped Gabó fehérjeporra költötte anyja utolsó ötezresét

Pumpedék címmel új dokureality indul az RTL Spike-on, mi pedig voltunk olyan szerencsések, hogy belenézhessünk az első két részbe.

Az első rész erősen indul: Gabó barnulni viszi barátnőjét, hogy egy kicsit jól érezze magát, amikor pedig fehérneműre vetkőznek, megkéri őt, hogy

fogja már meg a farkát, ne legyen köcsög!

A nem egészen háromperces jelenet egyébként orális szexbe fullad.

A két epizódból tökéletes képet kapunk a napjukat szinte kizárólag az otthon-edzőterem-szórakozóhely háromszögben élő huszonéves fiatalokról, akiknél két dolog számít cikinek: ha valaki

  • fehér és/vagy
  • össze van esve.

Ráadásul van egy szó, ami többször hangzik el a kétszer 25 percben, mint ahányszor levegőt vesznek a szereplők – ez pedig a

tesó.

Pumped Gabóról egyébként kiderült, hogy Várkonyi Andrea eltitkolt testvére. A fiú ugyanis azt mondta,

tízből kilenc nőnek bejön, a maradék egy pedig leszbikus.

Ízelítőt kaphatunk abból is, hogyan udvarol Áginak:

Úgy nézel ki, mint egy útszéli kurva, de nekem így tetszel!

A barátnő az egyik részben rosszul lesz, az egész éjszakát hányással tölti, amiről így nyilatkozik:

Enervátlan vagyok.

A magyar Jersey Shore

A készítők szerint a Pumpedék nem egy realityshow, hanem sokkal inkább dokureality: nem volt ugyanis válogató (Gabó és Ági barátai láthatóak a felvételeken, köztük VV Soma és Éden Snezi), nincsenek nyertesek, kiesés és előre megírt forgatókönyv sem.

Volt B tervük arra az esetre, hogy mi van, ha nem jön össze a spontán forgatás, de erre végül nem volt szükség.

Az egész “évadon” végighúzódik Gabó és Ági feszültséggel teli kapcsolata, amit még a generációs különbség is erősít. A Szelfi című műsorhoz hasonlóan itt is kaptak egy kézikamerát a szereplők, hogy megörökítsék azokat a pillanatokat is, amit az – egyébként általában egy-két fős – stáb nem tudott. Összesen 15 rész készült, amit 14 héten át láthatnak a nézők: az első hétfőn, március 20-án este 10 órától ugyanis dupla epizódot vetít az RTL Spike.

Fotó: RTL Spike

A Pumpedéknál központjában a páros kilátástalan élete áll:

híresek szeretnének lenni és gazdagok, de úgy, hogy azért ne kelljen dolgozni.

Az is kiderül, hogy a valóságshowkból megismert arcok hogyan élnek a hétköznapokban – ez sokszor szöges ellentéte annak, amit a közösségi médiában mutatnak. Apropó: bár a felvételeket előre rögzítették, ha valamelyik részben posztolnak valamit, akkor az időzítve megjelenik a saját felületeiken is.

A Pumpedéknál a realitykbe jelentkező emberek kedvenc sorozata lehet: azoké, akik inkább nem esznek, de barnulni mennek és hajat varratnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik