Szórakozás

Jennifer Lopez és Ben Affleck titokban összeházasodtak

Stephane Cardinale - Corbis / Corbis via Getty Images
Stephane Cardinale - Corbis / Corbis via Getty Images
Las Vegasban álltak sorba, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

Jennifer Lopez és Ben Affleck áprilisban jegyezték el egymást (másodszorra), a hétvégén pedig hivatalosan is egybekeltek Las Vegasban. Mindezt maga az énekesnő osztotta meg rajongóival a saját híroldalán.

Megtettük. A szerelem gyönyörű. A szerelem kedves, és úgy fest, türelmes is. Húsz éve türelmes

– kezdte írását JLo, arra utalva, hogy kedvesével közel két külön töltött évtized után találtak újra egymásra tavaly.

Az énekesnő beszámolója szerint Affleckkel Las Vegasba repültek, ahol négy másik párral együtt sorban álltak, hogy papíron is összekössék az életüket. Mint írja, alig jutottak be a kápolnába, mielőtt bezárt volna.

Hálásak vagyunk a bőségért, az öt gyermekből álló családunkért és az életért, amit sosem vártunk még ennyire. (…) A szerelem remek dolog, talán a legjobb, amire érdemes várni. Aláírás: Mrs. Jennifer Lynn Affleck

– zárta gondolatait az énekesnő.

A TMZ időközben megszerezte a pár házassági engedélyét is. A dokumentumok szerint július 16-án, szombaton történt a házasságkötés, a papírokat Benjamin Geza Affleck és Jennifer Lynn Lopez írták alá.

A pár egyébként a 2000-es években is együtt járt, esküvőt is terveztek, ám a lagzit végül lemondták, nem sokkal később pedig bejelentették, hogy külön utakra lépnek. A lemondott ceremónia után egyébként egy közleményt is kiadtak, melyben arról írtak, hogy az esküvőjüket a túlzott médiafigyelem miatt halasztották el: azon kapták magukat, hogy három különböző álmenyasszonyt is felfogadtak, hogy három különböző helyen tegyenek úgy, mintha JLo-ként férjhez mennének. Mint írták, úgy érezték, nem tudnák megfelelően megélni életük nagy napját.

Az énekesnő 2004-ben Marc Anthony felesége lett, akitől ikrei születtek, míg Ben Affleck Jennifer Garnert vette feleségül 2005-ben. Két lányuk és egy fiuk született.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik