Szórakozás

Singh Viki az összes sérelmét beleírta rendhagyó újévi köszöntőjébe

TV2
TV2
Máris elment a kedvünk 2021-től.

Rendhagyó szilveszter, rendhagyó újévi köszöntő…

– kezdte január 1-jei posztját Singh Viki, aki legalább őszinte volt. Arra ugyanis tényleg nem számítottunk, ami ezután jött.

Kívánom Neked, hogy légy BOLDOG! Te aki a nagy sietségben fellöktél a boltban, és otthagytál egy szó nélkül, Te aki rám dudáltál Karácsony napján, hogy vezessek gyorsabban, majd bevágtál elém, hogy aztán satufékkel megállhass, mivel piros volt a lámpa… te aki a nagy kapkodásban nem látsz a szemedtől, te aki köszönés nélkül beront az üzletbe és azt mondja “kéne egy churros de nagyon gyorsan” és te aki aztán oda szemetelsz a bejárat elé. Te is légy nagyon Boldog aki a telefonodat bújod és észre sem veszed, hogy elmegy melletted az élet, vagy te aki vezetés közben sms-t írsz, és ezzel veszélyezteted az életemet! Légy Boldog Te is aki úgy ír rólam negatív véleményt nyomdafestéket nem tűrő gusztustalan módon, hogy életében nem beszélt velem két szót sem, csak egyszerűen örömet okoz neked ha bánthatsz másokat..légy nagyon Boldog! Te akinek jól esik mást szenvedni látni, és te is aki a rosszindulattól és irigységtől nem látsz! Légy Boldog Te is aki más hibáját azonnal észreveszi és felnagyítja míg a sajátjáról tudomást sem vesz! Légy boldog te is aki elítélsz , megvetsz másokat bőrszínük, származásuk, vagy vallásuk miatt… Legyen boldog mindenki aki egy picit is magára ismert és az is aki nem…

Kapcsolódó

Az énekesnő ezt követően elmondta, hogy mindezzel mi volt a célja. Merthogy volt és nem csak panaszkodni akart.

Mindannyian követünk el hibákat, hiszen emberek vagyunk… a kérdés az, hogy észre vesszük-e, és akarunk-e változtatni!! Kérlek VEDD ÉSZRE!! Vedd észre, hogy a cselekedeteid milyen hatással vannak a környezetedre, hogy a negatív érzések, gondolatok megnyilvánulások hogyan csapódnak egyik emberről a másikra! Egy-egy sértés, vagy gonosz megjegyzés hogyan befolyásolhatja akár egy élet alakulását..hogy egy kigúnyolt, kiközösített kisgyerekből hogyan lesz lelkileg megnyomorított felnőtt aki pl. egy bevásárlóközpontban vagy épp egy iskolában agyonlő 20 ártatlan embert!! Épp ezért kívánom mindenkinek, hogy legyen boldog, és éljen úgy, hogy más is boldog lehessen!! Tudjátok: “Élni és élni hagyni”!! Én ezekkel a gondolatokkal és kívánságokkal várom az új évet, és bízom benne, hogy bár erős szavak ezek, lesznek olyanok akiknek pont ezek a mondatok kellettek a változni akaráshoz!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik