Szórakozás

Lady Gaga adásban jött rá, hogy amúgy adásban van

Jimmy Fallon műsorában akart bejelenteni valamit, de a beszélgetés káoszba fulladt.

Eléggé zűrzavarosra sikeredett a beszélgetés Lady Gaga és Jimmy Fallon között, aminek szerencsére mi is tanúi lehettünk. A műsorvezető, mielőtt felhívta Gagát telefonon, elmondta, hogy az énekesnőnek nagy bejelentése van, ám, mikor elindult a FaceTime beszélgetés, Gaga hadarni kezdett, hogy nagyon sajnálja, de most nem tud mégsem beszélgetni a műsorvezetővel majd ráeszmél, hogy egyébként adásban van.

Most nem tudok, Jimmy, nem tudok beszélni. Nagyon sajnálom. Csak, most nagyon furcsa az idő épp. Hello? Jimmy? Nem látlak! A tv-ben vagyok?

Fallon nyugodtan próbálja menteni a menthetőt és kérdezgeti a bejelentésről Gagát, mire megcsörren annak a mobilja, ami végképp megzavarja az amúgy is kaotikus jelenetet. Miután letették a telefont, Fallon közölte, hogy a bejelentés még péntekig várat magára. Amint kiejtette száján ezt a mondatot, Gaga telefonált, hogy elmondja, mégsem pénteken, hanem hétfőn fogja elmondani a fontos hírt. Mielőtt azonban Fallom válaszolni tudott volna, Gaga telefonja ismét csörögni kezdett, ami már neki is sok volt

Édes istenem, te vagy a legelfoglaltabb ember a világon!

–zárta le Fallon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik