Szórakozás

Pamela Anderson exe lopással vádolja Kylie Jenner pasiját

Kylie Jenner éppen pasiját, a rapper Travis Scottot kíséri gyerekével annak Astroworld névre keresztelt, az új albuma címével megegyező turnéján. A Scott koncertjeinek egyik leglátványosabb eleme egy óriás hullámvasút, továbbá egy kör is, ami a koncert egy pontján 360 fokos kört tesz meg a rapperrel.

Itt jön a képbe Tommy Lee, Pamela Anderson exe, aki amellett, hogy a közös kiszivárgott pornóvideójukban a péniszével nyomott meg egy hajókürtöt, a Mötley Crue dobosa is volt, egyik turnéjukon ugyanis dobolás közben tett meg vele egy 360 fokos kört vele egy szerkezet, továbbá egy hullámvasúton ülve is dobolt, amit The Crüecifly-nak neveztek a turnén.

Tommy Lee amint tudomást szerzett a hasonlóságról, azonnal Instagramra rohant panaszkodni, megvádolva a rappert, hogy vagy ő, vagy valaki a csapatából lenyúlta az ő ötletét. Egy következő posztjában pedig ezt írta:

Megértem, hogy a másolás egy formája a rajongásnak, de ez csak sima ellopása a szaromnak.

Ahogy a TMZ beszámolt róla, a dobos perelni szeretne. Viszont vicces csavar a sztoriban, hogy Tommy Lee-t korábban pont azért perelte egy mérnök, mert szerinte Lee tőle lopta a 360 ötletét, végül elvesztette a mérnök a pert.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ANNNNND not one rip off but TWO. DOPE. I get copying is a form of flattery, but this is just straight ripping off my shit. What do you guys think??? #crüecifly

☨☯ɱɱ¥ ᒪ☰☰ (@tommylee) által megosztott bejegyzés, Nov 28., 2018, időpont: 9:47 (PST időzóna szerint)

Az Astroworld színpadképe egyébként főleg az album témáját hivatott életrekelteni, az Astroworld eredetileg egy élménypark volt Houstonban, Scott szülőhelyén, rengeteg élmény kötötte hozzá, és nagy törés volt számára, amikor bezárt a park, hogy szállodát építsenek a helyére. Továbbá interjúkban is elmondta, hogy az volt az albummal a célja, hogy visszaadja egy vidámpark élményét.

Kiemelt kép: Ronald Martinez/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik