Foci

Böde: Valamit mondott a mester, de nem értettem

Nem túl hálás feladat, amikor valakinek egygólos hátrányban kell beállnia, és azt várják tőle, hogy tegyen csodát, fordítsa meg a meccset.

Böde Dániel, a Ferencváros csatára korábban volt már főszereplője egy nagy fordítási hadműveletnek,

2015-ben az ő két góljával nyertünk a Feröer elleni hazai Eb-selejtezőn, ami kellett ahhoz, hogy eljussunk a norvégok elleni pótselejtezőre, a többi meg már történelem.

Sajnos most nagyon más szituációban vagyunk, Böde sem segített a kazahok ellen, de a csatár szokásához híven ezúttal is őszintén nyilatkozott.

“Az első húsz percben aludtunk, gólra gólt kaptunk, két ilyen pofonból nehéz felállni akárki ellen. Hogy mi volt a meccs után? Feszült voltam, mentem egyből zuhanyozni.

A mester mondott pár szót, de nem jó az angolom, nem értettem,  a többiek meg nem fordították le. A szurkolók szeretetét csak úgy tudjuk visszaszerezni, ha jól játszunk és nyerünk, jelen állás ez nagyon nehéz, de mindent el fogunk követni”

– fogadkozott Böde.

Kedden a skótok elleni meccs következik, az sem lesz könnyebb, és Szalai Ádám jól mondta, mindig azt hisszük, hogy nincs lejjebb, aztán sajnos kiderül, hogy van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik