Sport

Súlyos autóbalesetet szenvedett Tiger Woods

William WEST / AFP
William WEST / AFP

Tiger Woods világhírű golfozó súlyos autóbalesetet szenvedett Kalifornia államban, írják az Egyesült Államok meghatározó hírforrásai.

A golfjátékos balesetének részleteit még nem tudni, de a CBS információi szerint csak Woods autója sérült meg a balesetben, és egyedül utazott a kocsiban. A sportembert a tűzoltóknak kellett kivágniuk autójából, amely totálkáros lett, Woods lába pedig több helyen is súlyosan megsérült.

Állapotáról az ESPN-nek Woods ügynöke nyilatkozott nem sokkal a baleset után.

“Tiger Woods autóbalesetet szenvedett, amely során több lábsérülést szenvedett. Jelenleg a műtőben van és a nevében arra kérjük a közvéleményt, hogy tiszteljék a magánéletét. Köszönjük a támogatásukat

– idézi Mark Steinberg ügynököt az ESPN.

A KABC-TV helikoptere felvételt készített Woods autójáról egy árokban, láthatóan súlyos a kár és a légzsákok is működésbe léptek.

A baleset részleteiről egyelőre ennél többet nem lehet tudni. A világ első számú golfozója december 23-án esett át ötödik hátműtétjén, ezért az utóbbi hetekben nem szerepelt tornákon, múlt héten viszont Los Angelesbe utazott, ahol ő volt a házigazdája a The Genesis Opennek. Ezt követően hétfőn forgatáson vett részt, a Golf Digest/GOLFTV-nek készülő műsor második napi felvételeire viszont nem érkezett meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik