Sport

Véresre verték a Koreai Zombit

Az amerikai Brian Ortega pontozással győzött a Csan Szung Jung, a Koreai Zombi ellen a UFC magyar idő szerint vasárnap hajnali gáláján.

Ortega kezdettől fogva aktívabb volt, rendre megkontrázta a koreai próbálkozásait, és a rúgásaival igyekezett felőrölni az ellenfelet.

Jung megpróbált váltani a második menetben, de Ortega keményen eltalálta egy könyökössel, amitől az ázsiai a padlóra került, de pár ütést nyelt csak be, majd sikerült újra felállnia.

Ortega kihasználta, hogy a koreainak támadnia kellett, és az ütései rendre ültek, ezzel meg tudta törni Jung lendületét, ráadásul a Koreai Zombinak felszakadt a bal szemhéja, és a seb nagyon csúnyán vérzett.

Végül a felek végigküzdöttek az öt menetet, de nem lehetett kérdéses, hogy a pontozók Ortegát hozzák majd ki győztesnek, mindhárman 50-45-tel adták a meccset az amerikainak.

Ortega a meccs után azt nyilatkozta, a legutóbbi meccse óta újra kellett építenie magát, most pedig itt volt az alkalom, hogy megmutassa mindenkinek, hogy visszatért a legjobbak közé.

Kiemelt kép: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik