Kultúra

Online élményfőzésre invitál a Nosalty

Nosalty
Nosalty

Folytatja a gasztrotársadalom közösségépítését a Nosalty, amely az Élményfőzés elnevezésű projektjével új és egyedi formátummal jelentkezett. A felületre regisztrálók az ország bármely pontjáról csatlakozhatnak az „online konyhákban” zajló programokhoz.

A Nosalty közösségépítő programokat indít: tavaly, a Házimenza elnevezésű projekt során bebizonyosodott, hogy van igény az otthoni közös főzésekre, és a hasonló, élményalapú programokra. Ennek fényében hívta életre legújabb, regisztrációs díjhoz kötött kezdeményezését az online gasztro magazin.

Nosalty

Az Élményfőzés projekt során öt hétvégén keresztül öt ismert ember készít el egy-egy fogást. A résztvevők az „online konyhákban” olyan hírességekkel főzhetnek együtt élőben, mint Steiner Kristóf, Gáspár Bea, Fancsikai Eszter, Sztarenki Dóri vagy éppen Sass Dani.

Nosalty

A Knorr támogatásával megvalósuló programsorozathoz az ország bármely pontjáról lehet csatlakozni, ehhez egy receptet, illletve a kedvenc sztárt kell kiválasztani. A hozzávalókat házhoz szállítják, így a résztvevőnek nincs más dolga, mint a saját konyhájukból online csatlakozni a főzésekhez, miután kifizették a regisztrációs díjat.

Nosalty

A receptek alapanyagait a jövő élelmiszereiből válogatják össze. Az élelmiszereket a NekedTerem Magyarország Kft. biztosítja. További részletek az Élményfőzés platformján, itt érhetők el.

Disclaimer: A 24.hu és a Nosalty kiadója is a Central Médiacsoport.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik