Buksó

Buksó – Podcast könyvekről, Nyáry Krisztiánnal

A Buksó, a 24.hu podcast sorozata könyvekről, írókról, olvasókról és olvasásról, Nyáry Krisztián vezetésével, a Líra könyvek támogatásával.

Írtam már könyveket, írtam már cikkeket könyvekről, adtam ki mások könyveit, de elsősorban mégis olvasónak tartom magam.
Azért indítottuk el ezt a sorozatot a 24.hu-val és a Líra könyvek támogatásával, mert szeretnék kedvet csinálni jó könyvekhez. Nem csak szépirodalomról lesz szó, hanem mindenféle könyvről. Szórakoztatóról és tudományról, verseskötetekről, de még szakácskönyvekről is. Minden részben beszélgetni fogok egy olyan emberrel, aki maga is könyvek között él, és főállású olvasó. Akár azért, mert könyveket ír, akár azért, mert az olvasás a munkájának a része, akár pedig azért, mert egyszerűen örömét leli benne.
Minden részben fogok ajánlani 10-10 könyvet. Ezek a listák teljesen szubjektívek lesznek. Olykor komolyak, máskor csak félkomolyak. Például ajánlani fogom, a 10 szerintem legjobb történelmi könyvet, vagy 10 megfilmesítésre váró kortárs magyar regényt, esetleg 10 könyvet esős napokra.
Szóval Lectori salutem, azaz Üdvözlet az olvasónak!

Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Első kézből
Buksó
Ziccer
Kontra
Tangó és Kes
Reklámszünet
Europoli
Zöldövezet
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Filéző
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.