Nagyvilág

Brutálisan bántalmaztak három nőt egy kínai étteremben, az esetről felvétel készült

A kínai hatóságok 28 ember – köztük több köztisztviselő – ellen emeltek vádak, és nyolc rendőrt őrizetbe vettek, miután egy vendéglátóhelyen brutálisan bántalmaztak három nőt még júniusban – közölte a CNN. A támadás, amely egy barbecue-étteremben történt egy észak-keleti városban, Tangsanban, sokkolta a kínai közvéleményt.

Az atrocitás azt követően történt, hogy egy férfi közeledesét visszautasította egy nő. A támadásról készült felvételen látszik, hogy a hölgyet többször megütötték, rúgdosták, üveggel és székkel dobták meg és a hajánál fogva kiráncigálták az utcára, ahol folytatták bántalmazását. A nő barátait szintén megtámadták. Az áldozatok nem szenvedtek súlyos, maradandó sérüléseket.

Az egyik áldozat személyazonossága felfedése nélkül azt mondta, hogy a támadás után megfenyegették őket, hogy megölik őket, ha beszélnek az esetről a rendőrségnek vagy ha bárki mástól segítséget kérnek.

Az agresszióval hét embert vádoltak meg. Az elkövetők 2012 óta bűncselekmények sorozatát követték el az ügyészség szerint, többek között illegális fogvatartás, bántalmazás, rablás és illegális szerencsejáték-szervezés miatt kerültek a hatóságok látókörébe.

A rendőröket korrupció gyanúja miatt vették őrizetbe, mert segítséget nyújtottak a bűnbanda tagjainak. Őket hatalommal való visszaéléssel, és vesztegetés elfogadásával vádolták meg

Ajánlott videó

Olvasói sztorik