Élet-Stílus

Janicsák Veca a házasságáról: Nálunk én voltam az anya és az apa is egyben

TV2
TV2
Állítása szerint anyagilag is ő viselte a felelősséget mindenért.

Janicsák Veca a minap D. Tóth Kriszta vendége volt az Elviszlek magammal című műsorban, ahol a gyerekkora és a karrierje mellett a zátonyra futott házasságáról is mesélt. Mint mondta, elérkezett az életében az az idő, amikor elkezdett kiállni az igazáért, a házassága végén már mindenre ugrott, amivel kapcsolatban elismerte, hogy időnként túllőtt a célon.

De az is hozzátartozik, hogy nálunk én voltam az anya és az apa is egyben. Anyagilag is én vállaltam a felelősséget mindenért, és fizikailag is, és abban elfáradsz. Az ígéretek nem betartása a házasság után, az már nálam… az elgurította a gyógyszeremet, és az nehéz volt

– magyarázta az énekesnő, aki bele is betegedett a problémáiba: a várandóssága alatt miómával küzdött, majd méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, végül el is kellett távolítani a méhét.

Ladányi Jancsó Ábellel 2020-ban döntöttek a válás mellett, ám a szakítás tényét csak idén februárban jelentette be az énekesnő.

Kapcsolódó
Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel elváltak
Eközben egy súlyos betegséggel is diagnosztizálták az énekesnőt, ami miatt többé nem lehet gyereke.

Janicsák hozzátette, nem lényeges, hogy közte és a volt férje között miért nem működött a kapcsolat, az ellentéteiket ugyanis félre kell tenniük a közös lányuk, Emma miatt.

El kell választani, mi az, ami még rólam szól, vagy az egómról, és mi az, ami már a gyerekről. Ha ők szeretik egymást, és tudja szeretni, mindegy, hogy hány évig nem úgy vett részt, nem úgy segített… Ha most igen, akkor ez a lényeg. Mostantól legyen ott, és csinálja! És csinálja is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik