Első kézből

A koronatanú, a vizesautó-projekt és a jövőbe látó felszámoló

Húsz perc alatt képbe hozzuk a Schadl–Völner-per fordulataival, Schadl György édesanyjának meglepő gazdasági aktivitásával, valamint azzal kapcsolatban, hogyan akartak a történet szereplői az EU-tól pénzt szerezni egy vízzel működő autó ötletével. Első kézből podcast.
Kapcsolódó
Schadl György édesanyja betört a felszámolói piacra
A nyugdíjkorhatár előtt álló asszony a semmiből jelent meg a kormány által 2021-ben újraosztott bizniszben. Két felszámoló cég tulajdonosa, az egyik a pályázat leadási határidejének napján alakult.
Egy másik állami bombaüzletre is kilátás nyílik Schadl György főhadiszállásáról
A kormány 2021-ben újraosztotta a felszámolói piacot, számos, kormányközeli kapcsolatokkal rendelkező személyt hozva helyzetbe. A Schadl Györgyék irodaházába bejelentett felszámoló cég éppen az állami pályázat leadási határidejének napján jött létre.
Koronatanú: Schadl György azért kért pénzt az egyik végrehajtótól, hogy abból fizessen Völner Pálnak
Megszólalt a Völner–Schadl-ügy koronatanúja. A végrehajtók volt elnökének egykori bizalmasát távmeghallgatás keretében, védett módon hallgatták meg a bíróságon.
Schadl György kérésére bizalmasa külön vezette, mennyit fizetett ki Völner Pálnak
Ismét a koronatanú állt bíróság elé a Völner-Schadl ügyben. A végrehajtók volt elnökének bizalmasa könyvelte a pénzügyeket, ezúttal a nyilvántartásait elemezték. F. Vivien feltárta, kiknek fizetett a főnöke, köztük volt a Fidesz volt államtitkára, aki rendszeresen milliókat kapott.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik