Szórakozás

Ilyen, amikor a hotelben elszabadul egy celeb fantáziája

Magyar szállásadók számoltak be arról a szallas.hu friss felmérésében, hogy milyen különleges vendégigényekkel találkoztak az elmúlt évben.

A rendelt szolgáltatáscsomagon felüli extrák sorában a romantikus bekészítések a legtipikusabbak, de szép számban akadtak ennél is szokatlanabb vendégigények: volt olyan szállásadó, akit frissen elejtett vaddisznó zsigerelésére kértek fel, egy recepciósnak páncélozott harckocsit kellett szerveznie, egy hotelben októberben kellett karácsonyi hangulatot teremteni, míg egy másik vendég a szobája teraszán szeretett volna meztelenül meditálni.

A felmérés szerint minden 20. szállásadónak volt már dolga ismert emberrel, ám a beszámolók elsöprő többsége szerint velük mindig jól ki lehet jönni, sőt igényeik az „átlagvendéghez” képest egyáltalán nem kirívóak. De azért kicsit furák.

„Nagy ritkán azért itt is akadnak különleges helyzetek, egy közismert férfi például nem volt hajlandó kitölteni a bejelentkező lapot, mondván, róla mindenki tudja, hogy kicsoda. Egy hölgyceleb pedig saját ágyneművel érkezett, s határozottan arra utasította a személyzetet, azonnal húzzák át arra a szobájában lévő textíliákat”

– mondta Mészáros Judit, a szallas.hu marketingmenedzsere, akinek tapasztalatai alapján a gazdagabbak, illetve a hölgyek azok, akik az átlagnál jóval gyakrabban állnak elő különleges kéréssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik