Kultúra

Tegyél le mindent, mert itt a Star Wars 8 új előzetese

Hónapokat kellett várni rá, de megérte, ugyanis elképesztő Az utolsó Jedik második trailere.

Mint ismert, év végén fog a mozikba kerülni a Csillagok háborúja nyolcadik epizódja: a Star Wars: Az utolsó Jedik, amelyről szeptember végén derült ki, hogy a saga eddigi leghosszabb epizódja.

Az utolsó Jedik lehet a Star Wars leghosszabb epizódja
A legfrissebb infó alapján, amely arról árulkodik, hogy kiszivárgott a Star Wars VIII várható játékideje.

A filmet társíró és rendező Rian Johnson jóvoltából már tudjuk, hogy elkészült a produkció, vagyis az utómunkálatokkal is végeztek és noha a bemutató még odébb van, a nyolcadik epizódot gyakorlatilag a mozikra lehet(ne) szabadítani. Már csak ezért is kezdett egyre furcsábbá válni az, hogy az áprilisi első előzetes óta nem kapott komolyabb promót Az utolsó Jedik, mígnem aztán Mark Hamill néhány hete „óvatlanul” elkotyogta, hogy október 9-én este (nálunk 10-én éjjel) várható a második trailer. Erre mit ad Isten: két napja a Lucasfilm is megerősítette a kedvcsináló érkezését és íme, most itt is van az előzetes:

Ráadásul az új trailer még nem minden, ugyanis világszerte ma indul a jegyelővétel a Star Wars VIII-ra:

itthon délelőtt 10:00-tól lehet majd jegyeket venni Az utolsó Jedik december 13-as premier előtti, illetve a premierheti vetítéseire.

A Star War: Az utolsó Jedik szereplőgárdáját Luke Hamill mellett Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe Dameron), Peter Mayhew (Chewbacca), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Gwendoline Christie (Phasma kapitány), Anthony Daniels (C-3PO), Jimmy Vee (R2-D2) és Andy Serkis (Snoke fővezér). Mellettük a Star Wars: Az ébredő Erő óta már tábornokként emlegetett Leia hercegnő szerepében még egyszer Carrie Fishert is viszontláthatjuk majd, miután a színésznő jeleneteit még a decemberi halála előtt leforgatták.

A Star Wars VIII egy nappal az amerikai bemutató előtt: december 14-én fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Walt Disney/Lucasfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik