Belföld

Hat embert állítottak elő a Fészekből a rendőrök, 19-el szemben intézkedtek

A 24.hu úgy tudja, ismét razziázik a rendőrség a Fészek Kulturális Központban.

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

A környéken rengeteg a rendőrautó, a rendőrök valószínűleg a klubban vannak. Rákérdeztünk a rendőrségnél, hogy mi a razzia oka, de válaszként csak a Police.hu friss linkjét küldték el. Itt azt írják:

A rendőrök hat főt állítottak elő kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt. A Budapesti Rendőr-Főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. április 19-én 7 óra 40 perc körül rendőri intézkedés keretében bementek egy Budapest V., Kossuth Lajos utcai szórakozóhelyre.

A rendőrök a szórakozóhelyen 19 fővel szemben intézkedtek, akik közül hat főt kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt előállítottak a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságára.

Az intézkedő rendőrök a szórakozóhelyen több személynél kábítószergyanús anyagot találtak, amelyet lefoglaltak. Az előállított személyekkel szemben, akiknél a kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott, az eljárás folyamatban van.

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Ez nem az első razzia a Fészekben. Vasárnap a rendőrség azért vonult ki a helyszínre, mert az utóbbi időben több szülő is jelezte, hogy gyereke rosszul lett a bulik után.

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Már előző szombat éjszaka is razziáztak a helyszínen, a FullOn Lovers Night bulin, ami szombat éjfélkor kezdődött és vasárnap délelőtt 11 óráig tartott. Ekkor legalább négy embert vittek be, mert kábítószert találtak náluk. A rendőrségi akció vasárnap folytatódott

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

A police.hu később arról, írt, hogy az intézkedést követően a rendőrök a szórakozóhelyről 47 főt állítottak elő kábítószer birtoklás bűncselekmény gyanúja miatt. Velük szemben a további eljárás folyamatban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik