Szórakozás

Singh Viki három utcányira költözött volt párjától

Youtube / Anita Köböl
Youtube / Anita Köböl
Öt év után váltak el útjaik, de szeretnének közel maradni egymáshoz.

Singh Viki tegnap a délelőtti órákban jelentette be Instagramján, hogy Csepregi Tamással ötévnyi együtt járás után a szakítás mellett döntöttek.

Kapcsolódó
Singh Viki és párja öt év után szakítottak
Nem harmadik fél miatt ért véget a kapcsolat.

Az énekesnő tegnapi posztjában hangsúlyozta, hogy nem egy harmadik fél miatt futott zátonyra a kapcsolat, és exével tiszteletben, szeretetben váltak el, összetartja őket továbbá két házi kedvencük és a vállalkozásaik is. Mint kiderült, Csepregivel három utcányira költöztek egymástól – írja a Blikk.

A kapcsolatunk továbbra is erős barátságon alapszik, sokat beszélünk, és a két kutyusunk is felváltva vannak nálam és nála. Aznap is felhívott, amikor kiírtam a közleményt az oldalamra, aggódott, hogyan viselem azt, hogy nyilvánossá tettem a szakításunkat. Törődünk egymással, támogatjuk egymást, és ez mindig így lesz. Hiszek abban, hogy fenn lehet tartani egy jó baráti kapcsolatot a volt szerelmünkkel

– mondta lapnak Singh Viki, aki jelenleg még nem áll készen új kapcsolatra, és van is benne félelem, mivel úgy érzi, a járványhelyzet óta sokakban gyűlt össze feszültség, és őt is megterheli lelkileg az, ami jelenleg a világban történik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik