Szórakozás

Singh Viki és párja öt év után szakítottak

LIFE TV
LIFE TV
Nem harmadik fél miatt ért véget a kapcsolat.

Singh Viki nemrég az Instagram oldalán jelentette be, hogy párjával, Csepregi Tamással szakítottak. Öt évig voltak együtt.

5 csodálatos év után Tomival végül úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább az életünket! Szeretetben, békében váltunk el, és megmaradunk egymás életében: barátként, családtagként

– kezdte posztját az énekesnő.

Mint írja, a kapcsolat ajtócsapkodás nélkül ért véget. Csepregivel továbbra is összeköti őket két házi kedvencük és a vállalkozásaik, amelyeket együtt terveznek tovább vinni. Hangsúlyozta viszont, hogy nyilatkozni egyikük sem szeretne.

Szeretjük, tiszteljük egymást, és ez soha nem fog változni, döntésünk megfontolt volt, nem hirtelen haragból vagy bármilyen hirtelen okból döntöttünk így, ezért kérlek titeket, ne kezdjetek el kombinálni, hiszen se dráma, se ajtócsapkodás, sem harmadik fél nem volt!

A jövőben is terveznek együtt mutatkozni, így már most arra kér mindenkit, hogy egy-egy közös fotó láttán ne keressék meg azzal, hogy ismét összejöttek-e, a bulvárlapok pedig főleg mellőzzék az ilyesfajta szalagcímeket.

Pontosan azért írom ki ezt a közleményt, hogy megelőzzem a felesleges mellébeszélést, találgatást és természetesen a bulvár híreszteléseket! Egész egyszerűen nem lenne méltó hozzánk! A mi kapcsolatunk sokkal több annál mint hogy ezt lássuk félreértelmezhető szalagcímeken!

– zárta a posztját az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik