Szórakozás

Kolosi Péter már megszokta, hogy a TV2 mindig másolja az RTL-t

De azért bosszantja a dolog.

Kadarkai Endre az RTL vezérigazgató helyettesével és programigazgatójával, Kolosi Péterrel beszélgetett, akinél rákérdezett arra, hogy mit szól hozzá, hogy a TV2 ősszel egy olyan táncos műsorral érkezik, ami az RTL-nél korábban a Szombat Esti Láz volt.

Mi nem véletlenül nem csinálunk ilyet. Évekkel ezelőtt csináltunk. Ez egy nagyon sikeres formátum volt, de körülbelül tíz-tizenöt éve. Egyébként a nézettségi adatok is ezt bizonyították be. Vannak országok természetesen, amikben a mai napig megy – nem olyan sok –, de ilyen van. Tudnánk mondani egy csomó olyan műsort, ami tizenöt éve vagy akár régebben is egy országban sikeres, de az akkor sem egy 2020-as műsor.

Kolosi aztán arra is reagált, hogy hogyan érinti, amikor a konkurencia mintaként követi az RTL műsorait.

Úgy fogalmaznék, hogy amikor ilyen hírt hallok, akkor arra gondolok, hogy nincs új a nap alatt, vagy azt mondhatnám, hogy business as usual. Megszoktuk. Ez van. Természetesen bizonyos szempontból elégedetlenséggel is tölt el, más szempontból viszont azt mondom, hogy én már azon csodálkozom, hogyha valamilyen RTL-es műsornak nem készül a másik csatornán valamilyen utángondolása.

Kiemelt kép: YouTube/Kadarkai Endre

Ajánlott videó

Olvasói sztorik