Kultúra

Kolosi Péter: Évekre tervezünk Berényiékkel

Nagy változások történtek mostanában a Barátok közt körül. Először kiderült, hogy távozik a sorozat egyik legfontosabb kulcsszereplője, a kezdetektől a képernyőn lévő Szőke Zoltán, vagyis Berényi Miklós. Nem sokkal később jött a hír, hogy szeptember 2-től megváltozikBarátok közt vetítési időpontja, a főműsoridő helyett késő délután és késő este lesz látható.

Kolosi Péter, az RTL Klub vezérigazgató helyettese a BEST magazinnak elmondta, hogy a rajongóknak nem kell aggódnia továbbra sem, a sorozat nem szűnik meg.

Két évtized alatt az RTL neve egybeforrt a Barátok közttel, ez a sorozat a televízió egyik ékköve, nem vesszük le a képernyőről. Szerződésekről értelemszerűen nem beszélhetek, de annyit elmondhatok, hogy még nagyon-nagyon hosszú ideig láthatják a nézők az esti műsorsávban, évekre tervezünk Berényiékkel és szomszédaikkal

– mondta.

Berényi Miklós már csak néhány hétig látható a képernyőn
Szőke Zoltánt megviselte a sorozatból való távozás.

Kolosi cáfolja, hogy a csatornánál elégedetlenek a sorozat nézettségével, nem ezért történt az időpontváltozás.

Egy napi sorozatnál természetes, hogy vannak nézettebb időszakok, és kevésbé nézettek. Én magam sem érek mindig haza, hogy megnézzem, gyakran előfordul, hogy kihagyok egy hetet is.

Kolosi sosem soha nem avatkozott még bele abba, hogy mi legyen egy-egy karakterrel és nem tartott vissza senkit sem a színészek közül, ha ki akart szállni.

Nem is az én feladatom, jogom sem lenne hozzá.

Kép: Best magazin

Kiemelt kép: Berecz Valter / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik