Szórakozás

Drake-et kifütyülték, mert nem rá számítottak

Meglepetésfellépő volt, néhány szám után gyakorlatilag lekergették a színpadról.

Tyler The Creator egyre nagyobbá váló házi fesztiválja, a Camp Flog Gnaw Carnival headline-jai közt volt idén egy meglepetésvendég, a fesztiválozók pedig többnyire arra tippeltek, hogy Frank Ocean lesz a titkos fellépő, mint nagy sztár, aki egyébként a fesztivált szervező Tyler nagyon jó barátja. Helyette viszont váratlanul Drake zárta az estet, a közönség pedig emiatt annyira csalódott volt, hogy elkezdték kifütyülni a világsztárt, a közönség egy része pedig hangosan elkezdte Ocean-t követelni a színpadra. Szerencsétlen Drake egy ponton meg is kérdezte a közönséget, hogy folytassa-e a műsort.

Azt mondták, hogy jöjjek fel és adjak el mondjuk 2 vagy 3 számot nektek ma este, de az engedélyeteket szeretném kérni hozzá, mert tudom, hogy ez a ti fesztiválotok, szóval szeretném kérni az engedélyeteket, hogy felpörögjek és egy picit tovább maradjak.

Erre a közönség egy része elkezdte hangosan üvölteni, hogy nem a Complex beszámolója szerint. Szóval Drake nem is maradt sokáig a színpadon. Nem sokkal később megkérdezte a közönséget, hogy maradjon-e még tovább, a válasz egyértelmű nem volt, úgyhogy meg is köszönte a figyelmet és lesétált a színpadról.

A félreértést egyébként leginkább az okozta egy, a helyszínen levő fesztiválozó Reddit-posztja szerint, hogy rosszul volt az egész lekommunikálva. Öt perc késéssel indult a koncert, Tyler először A$AP Rocky-t, majd Lil Uzi Vertöt, végül Drake-et hívta a színpadra, hogy mind játsszon 2-3 számot. A közönség arra várt, hogy végül Ocean fogja zárni a sort, de kiderült, hogy Drake volt az utolsó fellépő és vége is a koncertnek.

Kiemelt kép: Jeff Kravitz/FilmMagic,HBO

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik