Szórakozás

Annyira életveszélyes módon vágta fel születésnapi tortáját, hogy a rendőrség nyomoz ellene

Nagyon férfias.

Az indiai hatóságok eljárást indítottak egy 24 éves férfi ellen illegális fegyvertartás miatt, miután egy közösségi oldalakon terjedő videón mindenki láthatta, ahogy „felvágja” születésnapi tortáját. A fiatalember ugyanis kés helyett egy pisztolyt használt a torta „felszeletelésére” – jelentette a helyi sajtó.

Az eset előző héten történt Uttar Prades állam egyik falujában. A Twitteren is terjedő felvételen látni lehet, ahogy a férfit haverjai bíztatják, hogy a lőfegyverrel vágja fel a tortát. Egyikük a földre helyezi az édességet, majd a fegyvert össze-vissza lóbáló férfi nagy üdvrivalgással kisérve belelő a tortába. Arra látszólag kevés figyelmet fordítottak, hogy egy esetlegesen gellert kapó lövedék ne találjon el véletlenül se senkit.

A felvétel eljutott a helyi rendőrséghez is, miután a videó terjedni kezdett a közösségi oldalakon, és jelezték, hogy eljárást indítanak a videón látható születésnapos ellen. A rendőrség közleménye szerint nyomozást indítottak, és illegális fegyver használata miatt indítanak eljárást a tortaszeletelő ellen.

Nem ez volt az első hasonló eset az államban – emlékeztetett az esettel kapcsolatban a news18.com indiai híroldal. Januárban szintén egy pisztollyal szelte fel születésnapi tortáját egy fiatal Utter Pradesben.

Kiemelt kép: Twitter/Shadab Rizvi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik