Szórakozás

Disney-rajzfilmes tortát rendelt az anyuka a lányának, de egy félrehallás miatt valami egészen mást kapott

Moanából marihuána lett.

Nagy meglepetés ért egy amerikai családot, amikor meglátták, milyen születésnapi tortát vett az anyuka a 25. születésnapját ünneplő lányának. A Georgia államban élő Kensli Taylor Davis a Facebook-oldalán osztotta meg a tortáról készült fotót, ami hatalmas sikert aratott. E cikk írásakor 12 ezer like volt rajta, és ugyanennyi megosztás.

A nő, röhögő emotikonokkal kísérve, a kép mellé leírta: a torta rendelésekor anyukája elmondta a cukrászdának, hogy lánya mennyire nagyon szereti a Moana című, 2016-os Disney rajzfilmet (amit jogi okokból Európában Vaiana néven mutattak be), és egy arra felhúzott tortát kért. A rendelést felvevő ember azonban nagyon félreértette, mit is szeret a születésnapos, és a Moana helyett azt értette, hogy marihuána.

A torta pedig ennek megfelelő lett. A zöld betűkből elkészített „boldog 25. születésnapot Kensli” felirat mellett egy szép nagy marihuánalevél volt a díszítés, amit egy igazán csajos extrával bolondítottak meg. Egy vörös szemű, szájában egy cigivel lelazultan mosolygó betépett pónival, amit az „Én kicsi pónim” című rajzfilmsorozat stílusában rajzoltak meg.

A hiba ellenére a tortát nem vitték vissza, hanem végül megették. A jégkrémtorta azért még finom volt – írta a nő a kép mellé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik