Szórakozás

A Kylie Jenner rekordját megdöntő tojás gyorsan mémmé vált

Mint arról írtunk, egy tojás szégyenteljes módon megalázta az Instagram királynőjének kikiáltott Kylie Jennert azzal, hogy megdöntötte rekordját. Korábban Jenneré volt a legtöbbet lájkolt fotó a platformon, de egy tojásról készült kép megelőzte, sőt, mostanra közel megduplázta a korábbi rekordot.

Kylie Jennert csúnyán megalázta egy tojás
Kylie Jenner legnagyobb ellensége mostantól: egy tojás.

Az internet pedig gyorsan felkapta és viccesen reagált. Jimmy Kimmel műsorának hivatalos Instagram-fiókja például a 10 éve és most trendet lovagolta meg vele, aminek lényege, hogy emberek két fotót posztolnak magukról, az egyik 10 éve, a másik most készült.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

What a transformative decade this has been! So much personal and professional growth thanks to all of you! 🙏❤️ #Blessed #10YearChallenge #LikeTheEgg @KylieJenner

Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive) által megosztott bejegyzés, Jan 14., 2019, időpont: 6:08 (PST időzóna szerint)

Volt, aki elképzelte, hogy a botrányos YouTube-sztárokról dokuszériát készítő Shane Dawson milyen videót csinálna a tojással.

Legendás albumborítókba is beillesztették a világhírnévre szert tevő tojást.

Volt, aki azt képzelte el, hogyan fog reagálni Kris Jenner, amikor meglátja, hogy már nem lánya fotója a legnépszerűbb Instagramon.

És hogyan próbálja meghackelni a tojás felhasználó fiókját, hogy törölje a fotót és újra lánya fotója legyen a legnépszerűbb.

Volt, aki a kormány leállása kapcsán viccelődött azzal, hogy ez az egész kirántja az amerikaiakat a problémáikból rövid időre.

Volt, aki pedig azzal viccelődött, hogy alig várja, hogy a tojás influenszerré váljon, és elkezdje árulni ugyanazokat a rémes fogyasztó termékeket, mint a Kardashianok,

Meg olyan is, aki megjegyezte, hogy alig kezdődött el az év, és egy tojás már most többet ért el, mint ő.

De akadtak megoldások arra is, hogy honnan jött a tojás.

Kiemelt kép:  Theo Wargo/Getty Images, Huffington Post

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik