Szórakozás

Kylie Jennert csúnyán megalázta egy tojás

Kylie Jennert az Instagram királynőjének hívják, mert az első fotója Travis Scott rapperrel közös gyerekéről, Stormiról volt a legtöbb lájkot begyűjtő fotó a képmegtosztón valaha.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

stormi webster 👼🏽

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Febr 6., 2018, időpont: 1:14 (PST időzóna szerint)

Azért csak volt, mert többé már nem az, ugyanis a Kardashian-klán lassan milliárdossá váló tagját legyőzte, megsemmisítette, mondhatni megalázta egy tojásról készül sima fotó.

Egy tojás taszíthatja le Kylie Jennert az Instagram trónjáról
Nagy fába vágta a fejszéjét a kis tojás.

Valaki ugyanis létrehozott egy hónapja egy világrekord tojás nevű felhasználói fiókot egy céllal, és azzal a céllal csak: hogy lenyomja lájkokban Jennert. Ehhez pedig elég volt mindössze egyetlen hónap, ugyanis a csak egy képet feltöltő felhasználó mostantól az Instagram új királya. Ennél már csak akkor lehetne az egész jobb, ha piacra dobná a tojás a sminktermékeit és azzal is többet adna el, mint a celebnő. Vagy összejönne mondjuk A$AP Rocky rapperrel, aki Scott riválisa. Van ebben még potenciál. Íme az Instagram új legtöbbet lájkolt fotója.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this 🙌 #LikeTheEgg #EggSoldiers #EggGang

EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) által megosztott bejegyzés, Jan 4., 2019, időpont: 9:05 (PST időzóna szerint)

Jelenleg több, mint 23 és fél millió lájknál tart, Jenner korábban 18 millióval tartotta a rekordot, szóval ez a tojás szégyenteljes vereséget mér Jennerre. Nem lennénk most a helyében, a mérhetetlen gazdagság és gondtalan élet ellenére, hisz minket nem alázott meg legalább egy tojás. Sőt, Jenner se igazán lenne egy saját bőrében, de Instagramján máris hadat üzent a tojásnak. Rettegj, tojás!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Take that little egg

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Jan 13., 2019, időpont: 6:04 (PST időzóna szerint)

Ugyanakkor ő sem lehet biztonságban, a feketére visszafestett hajú sztár kommentszekcióját ellepték a tojás rajongói, akik magukat szimplán csak egggangnek, vagyis tojásbandának hívják.

Kiemelt kép:  Jeff Kravitz/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik