Szórakozás

Gáspár Győző hajléktalanként kéregetett – fotó

Győzike hajléktalannak öltözve, piszkosan, szakadt ruhában, kartontáblával a kezében kéregetett Budapest több pontján néhány héttel ezelőtt. A zeneiparba visszatérő showman a 24.hu-nak elmondta: öt órán át koldult a városban, ez idő alatt kétezer forintot sikerült összegyűjtenie.

Fotó: Boros Attila
Fotó: Boros Attila

“Sokan dobtak nekem aprót, kaptam kávét és üdítőt is, de senki nem ismert meg, még azok a valódi hajléktalanok sem, akikkel kapcsolatba kerültem. Közben rejtett kamerával videoklipet forgattunk, Boros Attila rendező ötlete volt, hogy így mutassuk meg a magyar valóságot. Azt, hogy mennyire álszentek és irigyek az emberek. Így magára ismerhet mindenki” – mondta Gáspár Győző, aki az összegyűjtött pénzt ígérete szerint be fogja fizetni egy alapítvány számlájára.

A “Kérem segítsenek, nem italra gyűjtök, hajóra kell” feliratú táblával kéregető showman A csitári hegyek alatt című feldolgozásának videoklipje kedvéért próbálta ki a hajléktalan létet:

Külön érdekesség, hogy a klipben Győző többször a Financial Times-t olvassa kávézás közben. Unokatestvére, Gáspár Laci pedig nemrégiben Magyar Időkkel a kezében feszített a Sztárban sztárban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik