Szórakozás

VV Aurelio az anyja miatt nem tiszteli a nőket

A valóságshow-sztár nőkkel való kapcsolata nem nevezhető idillinek. Aurelio szerint az anyja tehet arról, hogy nem képes tisztelettudóan bánni a gyengébbik nemmel.

VV Aurelio már beköltözése előtt tisztázta, hogy számára a nők csak szexre kellenek, kapcsolatot csak nagyon kevesekkel tud elképzelni. Most az is kiderült, hogy a villalakónak miért ilyen a viszonya a női nemmel.

Fotó: RTL2 Sajtóklub

“Volt példa arra, hogy elmentünk nyaralni, anyám meg pasit hozott oda. Neki a család nem volt szent, többször megcsalta apámat, úgy, hogy én mindenről tudtam. Így nőttem fel, ezt láttam otthon, úgyhogy valószínűleg emiatt állok így a lányokhoz. Egyszerűen képtelen vagyok tisztelni őket” – vallotta be a legutóbbi párbajgyőztes a villában vendégeskedő Seherezádénak.

A szájhős azt is elárulta, hogy eddig strigulázta a lányokat, és alig várja, hogy a játékból kilépve folytathassa ezt a szokását.

“Pontosan tudom, eddig 39 lányt sikerült megdöntenem. Van egy számlálóm, amin tudom követni, hogy hol tartok. Most azonban már nagyon ki vagyok éhezve. Tulajdonképpen, ha ránézek egy nőre, kizárólag a szex jut eszembe.”

Az biztos, hogy Aurelionak nem kell majd sokat keresgélnie következő “áldozata” után, hiszen szép számmal vannak rajongói, mi azonban nem irigyeljük azt a lányt, aki a hálójába akad…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik