Szórakozás

Eddig tartott VV Simon és VV Charlotte kapcsolata

A csodabogár kifakadt, Charlotte és közte mindennek vége, elegük lett egymásból, látni sem bírják a másikat.

VV Simon nagy terveket szövögetett, miközben szerelme, Charlotte még a Való Világ villájában tartózkodott. Miután a lány is kiesett, közös életet terveztek, sőt a lánykérésre sem kellett sokat várni.

Fotó: RTL2 Sajtóklub

Most azonban számukra is világossá vált, hogy a köztük lévő különbségek összeegyeztethetetlenek. A férfifaló Charlotte ugyanis továbbra is élvezni akarja az életet és szabadságát, így villabarátnőjével, Alexával sorra járják a diszkókat. Eközben Simon visszaköltözött Ibrányba, ahol fagyit mér, közösségi oldalán pedig kitálalt működésképtelen kapcsolatáról.

“Az a helyzet, hogy szakítottunk. Kölcsönösen el tudnánk mondani egymásról minden hülyeséget, vagy arról a kiesés utáni 5 napról, ki hogy élte át/meg. Az a baj, hogy nem egy nyelvet beszélünk. Mindennek van oka, miértje. Mindenki azt gondol úgy is, amit eddig is gondolt, sejtett vagy akar. Ő is, én is, ennek már nincs jelentősége. Kölcsönösen kidobtuk egymást, ha úgy tetszik. Egyszer kifakadtam, mert sok volt nekem is már az egész, aztán én balra, ő jobbra. Nagyon nagy félreértések vannak közöttünk jelenleg, ezek már tisztázatlanok maradnak. Részemről ennyi” – írta Simon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik