Sport

Hozza el valaki a gyerekeim a suliból, én a dartsvébén vagyok, üzente az anya

Van, aki a karácsony (jó esetben) meghitt hangulata, van, aki a szilveszteri buli, és vagyunk páran, akik a dartsvilágbajnokság miatt várjuk az év végét.

A vébé helyszínén, a londoni Alexandra Palace-ban leírhatatlan hangulat uralkodik a meccsek alatt, a szurkolók egymást múlják fel a vicces maskarákkal, valamint a szellemes kiírásokkal.

A pénteki játéknap legelhivatottabb drukkere az a nő, aki egy „Valaki hozza el a gyerekeim a suliból, én a dartsvébén vagyok” feliratú táblát lobogtatott a kamerának. Őszintén reméljük, hogy a gyerkőcöket időben elhozta valakit, és nem kellett az iskola előtt vacogniuk az anyukára várva.

A péntek délutáni programban egy igazán szoros meccs volt, Mervyn King a döntő szettben 2-2-re állt Ciaran Teehan ellen, így jöhetett a rövidítés, amely véget is ért, amikor King a következő lét leget behúzta.

A nap legstílusosabb befejezését Ricky Evans produkálta, aki a negyedik játszma harmadik legjét a legmagasabb kiszállóval, 170-nel nyerte meg, és ezzel a meccset is lezárta Mark McGeeney ellen. A másik két délutáni meccs 3-0-val végződött, Darren Webster Jamada Jukit, Jonny Clayton pedig Jan Dekkert takarította el az útból, és jutott a harmadik fordulóba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik