Sport

Nurmagomedov rengeteg pénzért fog újra bunyózni

A legnagyobb bunyós eseménynek számított Conor McGregor és Habib Nurmagomedov összecsapása a UFC könnyűsúlyú vb-címéért 2018 októberében. Az erős reklámmal belengetett meccs végül igen rövidre sikerült, a negyedik menetben diadalmaskodott a dagesztáni harcos, ám hamarosan tömegverekedés alakult ki, óriási botrányba fulladt az esemény.

Conor McGregor feladta a meccsét, a közönség verte meg Nurmagomedovot
Botrányosra sikerült a két év után ismét bunyózó ír ketrecharcos meccsén, Habib Nurmagomedov kiugrott a nézők közé, de rajta vesztett.

Ez volt az utolsó alkalom, amikor verekedni láttuk Nurmagomedovot, ám ez változni fog: a UFC bejelentette, hogy Dustin Poirier ellen újra ketrecbe lép a félelmetes harcművész. A 242. gálára pontosan tizenegy hónappal a fent említett McGregor elleni meccs után kerül sor.

Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mi szerepel a szerződésben, az orosz bunyós ügynöke szerint még nem fizettek ennyit senkinek. Az sincs kizárva, hogy több meccs is szerepel a megállapodásban – akár egy McGregor elleni visszavágó is benne lehet a pakliban.

Kiemelt kép: Sergei KarpukhinTASS via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik