Sport lineup

“McGregor a féltékeny feleség, aki elhagyással fenyeget, de mindig hazajön”

Conor McGregor meglepte a világot március 26-án azzal, hogy bejelentette visszavonulását a kevert harcművészetektől. Az ír bunyós utoljára Habib Nurmagomedov ellen állt ki még 2018 októberében, ahol veresége után tömegverekedés alakult ki.

Conor McGregor feladta a meccsét, a közönség verte meg Nurmagomedovot
Botrányosra sikerült a két év után ismét bunyózó ír ketrecharcos meccsén, Habib Nurmagomedov kiugrott a nézők közé, de rajta vesztett.

Korábban 2016-ban már egyszer bejelentette McGregor, hogy abbahagyja, ám arról kiderült, hogy csak több pénzt akart kicsikarni saját magának. Erre utalt többek között Nurmagomedov, aki szerint szó ninics róla, hogy az ír MMA-s befejezte volna karrierjét.

Nem tudott megegyezni a UFC-vel és most bejelentette a visszavonulását, hogy úgy érezzék, elveszítették. Szerintem még nincs vége. Conor olyan, mint egy féltékeny feleség, aki mindig azzal fenyegetőzik, hogy elhagy, de a végén mindig hazajön.

– idézi Nurmagomedovot az mmajunkie.com.

A dagesztáni bunyós egyébként még az idén szeretne újra összecsapni McGregorral. Az UFC elnöke, Dana White szerint nem arról van szó, hogy trükközik az ír, csak idő kell, míg összeszedi magát, de a következő hetekben még leülnek még tárgyalni.

Nyitókép: Harry How/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik