Sport lineup

McGregor súlyos titkot árult el utolsó meccséről

Már legalább két hónapja nem hallhattunk semmi izgalmasat Conor McGregorról, úgyhogy a nemrég a visszavonulását bejelentő ír ketrecharcos ismét előállt egy sztorival, amit felkaphatott a média.

McGregor utolsó meccséről, az orosz Habib Nurmagomedov elleni vereségről árult egy komoly titkot, amikor bejelentette, három héttel előtte eltörte a lábfejét. McGregor azután vallott a törésről, hogy a Twitteren az egyik rajongója megkérdezte, miért sántított a meccs közben. 

Az ominózus meccs a negyedik menetben ért véget Nurmagomedov győzelmével, majd hatalmas tömegverekedés tört ki, amelybe mindkét ketrecharc és a stábtagok is becsatlakoztak.

Conor McGregor feladta a meccsét, a közönség verte meg Nurmagomedovot
Botrányosra sikerült a két év után ismét bunyózó ír ketrecharcos meccsén, Habib Nurmagomedov kiugrott a nézők közé, de rajta vesztett.

„A sérülésem ellenére sem hátráltam meg és én vittem be az este utolsó ütéseit. Elégedett vagyok a meccs alakulásával és a leckével, amit megtanultam” – magyarázta McGregor, aki jelenleg is a tömegverekedés miatt kapott, 6 hónapos eltiltását tölti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik