Sport lineup

McGregor és Nurmagomedov szócsatája miatt bűnhődhet

Nem titok, hogy Habib Nurmagomedov és Conor McGregor utálják egymást, ennek számtalan jelét adták már a tömegverekedésbe torkolló meccsük előtt is.

Conor McGregor feladta a meccsét, a közönség verte meg Nurmagomedovot
Botrányosra sikerült a két év után ismét bunyózó ír ketrecharcos meccsén, Habib Nurmagomedov kiugrott a nézők közé, de rajta vesztett.

Csakhogy magyar idő szerint csütörtök hajnalban a dagesztáni bunyós azzal vádolta meg McGregort, hogy megsértett minden muszlimot.

Ha azt hiszed, hogy megúszod egy egész vallás sértegetését, akkor tévedsz.

– írta Twitterén Nurmagomedov, de arra nem tért ki, hogy mit mondott pontosan az ír MMA-s, a BBC beszámolója szerint a feleségére tett sértő megjegyzést.

A dagesztáni egyébként szívesen kiállna újra McGregor ellen, csakhogy ő már bejelentette visszavonulását. Ennek ellenére folyamatosan marják egymást, a UFC igazgatója, Dana White pedig megunta a civakodást.

Elfogadhatatlanul mélyre süllyedt a kialakult helyzet, ezért megtesszük a megfelelő lépéseket minden érintett irányába, hogy végre véget vessünk az ügynek

White azért is ilyen lelkes a béke megteremtésében, mert ő maga is szeretné tető alá hozni az újabb Nurmagomedov-McConor meccset.

Nyitókép: Steven Ryan/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik