Majka egy év után a Sztárban sztár leszek! mestereként tér vissza

Megújul a műsor mentorcsapata.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogy sok más műsort, úgy a Sztárban sztár leszek! második évadát is ellehetetlenítette a koronavírus-járvány. Idén ősszel azonban visszatér a TV2 hibrid tehetségkutató műsora és azt már most lehet tudni, hogy megújul a mentorcsapat.

Kapcsolódó

Pápai Joci marad a helyén és visszatér Tóth Gabi is, aki 2019-ben az első évadból ment szülni – az utolsó adásokban már nővére, Tóth Vera helyettesítette – Bereczki Zoltán és Horváth Tomi helyére viszont érkezik Köllő Babett és Majka is. Utóbbi a Borsnak nyilatkozott új feladatáról.

Sosem dolgoztam mesterként még tehetségkutatóban, ezért nekem ez egy teljes új feladat lesz, eddig még nem pártfogoltam tehetségeket, sosem volt erre időm a saját projektjeim mellett, pedig mindig is érdekelt. Picit félek is tőle, mert az ilyen típusú műsorokban nagyon részrehajló tud lenni az ember, a saját versenyzőivel

– kezdte Majka.

Örömmel vállaltam a felkérést, hiszen az elmúlt egy évben nem csináltam semmit. Úgy éreztem, szükségem van valamire, ráadásul nagyon bizonytalan a mai helyzet. Az ember nem tudhatja, mit lehet csinálni és mit nem.