Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Bikicsunáj akkorát zakózott a színpadról, hogy elnémult a stúdió

Ahogy minden héten, most is összeszedtük a tavaly ilyenkor, vagyis a 37. héten legnépszerűbb cikkeinket.

Ki ne emlékezne Bikicsunájra, azaz a Megasztárban emlékezeteset alkotó Szarka Lászlóra? Tavaly ilyenkor jelentkezett a Sztárban sztár leszek műsorába, és hát most is úgy szerepelt, amit nehéz elfelejteni. Na, meg Bereczki Zoltán empátiáját is.

Egy orosz anyát azzal hívott fel a rendőrség, hogy megtalálták a fiát, de sajnos már holtan. Megkérték, hogy azonosítsa, meg is tette, megtartották a temetést is. Aztán négy hónap múlva kopogtak az ajtón.

Azonosította fia holttestét, eltemették, majd négy hónap múlva bekopogott hozzá
Az orosz nő sokkot kapva esett össze, amikor „halott" gyermeke megjelent az ajtóban.

Vácnál, zuhogó esőben történt baleset a 2-es főúton. Hat sérült volt, de rájuk csak három mentős jutott. Közben hatalmas dugó alakult ki, de alig volt olyan autós, aki a rossz időben kiszállt volna segíteni. Ez tette szóvá Facebookon az egyik mentős.

„Remélem az a selfie vagy fotó megérte, és ma reggel még tükörbe tudtok nézni” - mondta a mentős azoknak, akik nem segítettek
Nyilvános posztban fakadt ki egy mentős, mert többszáz emberből csak hat volt hajlandó segíteni egy balesetnél.

Egy tízéves kislány jelentette fel saját édesanyját 2019. szeptember 7-én, és talán ennek köszönhetően nem esett semmi baja sem neki, sem az anyjának, sem másik két gyereknek.

Feljelentette a saját anyját egy tízéves amerikai lány, de jó okkal tette
A kislány le is filmezte az anyját, hogy legyen bizonyítéka.

Yorkshire-ben videóztak le egy réten átszaladó fekete kutyát. Vagyis csak első pillanatban gondolták kutyának, mert aztán a mozgása és a sebessége alapján már nem volt ebben annyira biztos a videót készítő Jon Newton.

Tavaly ilyenkor egy akkor 35 éves nő visszaemlékezését arról, ahogy 13 éves korában két éven át tartó kapcsolata volt a gimnáziumi fizikatanárával.

Diákcsemege – egy 13 éves diáklány és fizikatanára viszonyának története
Visszaemlékezésem arról a két éven át tartó kapcsolatról, mely tizenhárom éves koromban kezdődött a gimnáziumi fizikatanárommal.

Kiemelt kép: tv2.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik