Élet-Stílus

Leszbikus pornó ment az autópálya melletti óriásplakáton

Meglepő jelenetekkel szembesültek az amerikai autópályán haladó autósok.

Nem várt látvány fogadta a michigani Auburn Hills városán szombat este átautózó embereket az I-75-ös autópálya mellett, egy forgalmas csomópontban. Az út mellett lévő egyik hatalmas digitális óriásplakáton ugyanis nem egy hirdetés volt látható, hanem egy pornófilm – jelentette a helyi sajtó.

Ilyet sem látni mindennap. Majdnem baleset lett a vége.

mondta el a WXYZ televíziónak az egyik autós, Dr. Justin Kammo, aki helyi idő szerint nagyjából este 11-kor látta az óriásplakátot, miközben hazafelé tartott egy vacsora után. Az autós hozzátette, hogy lehetett látni, ahogy az emberek elkezdenek fékezgetni mögötte, és meglepve jól megnézték, hogy tényleg azt látják-e, amit látnak.

Auburn Hills város rendőrsége hétfőn közölte, hogy két fehér fiatalembert keresnek, akik 11 óra előtt betörtek a plakát lábánál található fészerbe, ahol a hirdetést irányító számítógép található, majd azt feltörve vetítették ki a pornófilmet az autósoknak.

A film, az egyik szemtanú elmondása szerint egy leszbikus pornó, nagyjából fél órán át volt látható a plakáton, mire a rendőrség kérésére a hirdetést üzemelő reklámcég lekapcsolta azt. A rendőrség hozzátette, egyetlen egy baleset sem történt, pedig a plakát igencsak elvonta az autósok figyelmét a vezetéstől.

A két gyanúsított ellen betörés vádjával indíthatnak majd eljárást, ha megtalálják őket, valamint pornográfia terjesztésével.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik