Élet-Stílus

A virtuális valóság segítségével már úgy is részt lehet venni orgián, hogy el sem hagyjuk a kanapénkat

Meg persze úgy is, ha a saját lakásunkba szervezünk, de az komplikáltabb.

Sok minden tarthat minket távol egy orgiától, így a zavarunk, vagy az attól való félelmünk, hogy megjelenik egy ismerősünk, neadjisten, egy rokonunk is rajta. Másokat pedig azt tart vissza, hogy túl sokat kéne utazniuk egy ilyen partihoz.

A felnőtt filmeket rendező Erika Lust most ezeken a csoportokon próbál meg segíteni az új filmjével. Ehhez mindössze egy virtuális valóság szemüveg kell, és máris azon kapjunk magunkat, hogy négy pornószínész van mellettünk, és nem csak nézzük, hanem a résztvevői is vagyunk a cselekménynek – írta a Daily Star. Amely arról is ír, hogy nem teljesen tökéletes azért, mert a kamera magassága miatt előfordulhat, hogy magasabbnak, alacsonyabbnak érezzük magunkat a valóságosnál, ha pedig lenézünk a földre, akkor nem látjuk a lábunkat, vagyis kicsit olyan, mintha lebegnénk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Erika Lust (@erikalust) által megosztott bejegyzés, Szept 26., 2019, időpont: 6:21 (PDT időzóna szerint)

Nem ez az első VR-technológiára alapuló pornófilm, az eddigiek ugyanakkor statikusak voltak, a férfinézők voltak a középpontban, akik mivel beleszólásuk nem volt a történet folyásába, furcsán  passzív szerepet töltöttek be. Lust filmje ugyanakkor a történet közepébe helyezi a nézőt, aki körül folyamatosan változik a felállás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Erika Lust (@erikalust) által megosztott bejegyzés, Aug 9., 2019, időpont: 5:10 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik