Első kézből

Van-e rés a Fidesz-tábor burkán?

Több százezres választói tartalék van még a bizonytalan szavazókban, közülük a fiatalokat az ellenzék húzhatná be, ha el tudja vinni őket szavazni. Az Első kézből podcastban a Závecz Research vezetője és munkatársaink kutatásunk alapján arról is beszélgetnek, előny-e, ha valaki régóta politikus, és hogy kiket érdekel Magyarországon a korrupció.
A kutatásról eddig megjelent cikkeink
Orbánt korruptabbnak, de jobb vezetőnek látjuk, mint Márki-Zayt
A magyarok többsége szerint Orbán Viktor jobb vezető, jobban ért a gazdasághoz és jobban meg tudja védeni Magyarországot, mint Márki-Zay Péter. Viszont jóval korruptabb nála.
Márki-Zay Európa-párti, Orbán hazafi – felmértük, milyennek látják a kormányfőt és kihívóját
A választók a miniszterelnököt megbízhatóbbnak és jobb hazafinak tartják, mint kihívóját. Mindkét oldal szavazói az őszinteséget látják az általuk kedvelt jelölt viszonylagosan gyenge pontjának.
Többen elégedettek a kormányzati járványkezeléssel, mint ahányan nem
Az oltások megszervezésével és a korlátozásokkal elégedettek a magyarok, a halálozási adatokkal és a gazdaságvédelmi intézkedésekkel kevésbé.
A többség szükségesnek tartja a miniszterelnök-jelölti vitát, a Fidesz-szavazók negyede szerint is ki kellene állnia Orbánnak
Számos kérdésben mérte fel a közhangulatot a 24.hu megbízásából a Závecz Research az április 3-ai parlamenti választás előtt. Most kezdjük az adatok ismertetését.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik