Szórakozás

Havas Henrik durván kiosztotta nemcsak a Tényeket, de a műsorvezetőit is

havas-henrik(430x286)(2).jpg (havas henrik)
havas-henrik(430x286)(2).jpg (havas henrik)

Az újabban közösségi oldalán is megmondóemberré avanzsált újságíró-médiaszemélyiség ezúttal az atv.hu videója kapcsán kezdett elemzésbe a TV2 híradójáról, csatlakozva Sváby András korábbi nyilatkozatához:

“Igen, a TV2 hírszerkesztőséghez és hírműsoraihoz gyomor kell. Legyártani is, felkonfolni is, bármilyen formában részt venni benne. Képtelen lennék rá” – mondta a tévés, mire Havas Henrik a tőle megszokott szókimondó stílusban fogalmazta meg véleményét a Tényekben látottakról.

Igaza van. A Margit híd pesti hídfőjénél van egy plakát, amelyről Gönczi Gábor néz az autósokra, alatta a felirat – ha jól emlékszem – „Magyarország legjobb híradója”. Ez pont olyan, mintha vinnék egy táblát, hogy én vagyok Magyarország legmagasabb embere, miközben 183 centi vagyok. Maradva a hasonlatnál, a Tények mocskosabb színvonalat képvisel, mint annak idején a Szabadnép a Rákosi időszakban. Igazából csak a két hírolvasót sajnálom, különösen Gönczi Gábort, aki egy helyes fiú, jól énekel, de a politika, meg úgy egyáltalán a közélet roppant távol áll tőle. Egy kicsit durvábban: hülye hozzá! Most nem gyalázom, ellenkezőleg, mentségeket keresek. Marsi Anikó? Tartok tőle, hogy ő valószínűleg tudja, hogy mit csinál, éppen ezért nála szó sem lehet mentségekről. Szégyellje magát!”

– olvasható Havas Facebook-oldalán, ahol azért végül Svábynak is odaszúr egyet azzal, hogy “reméli, a TV2-s bukták után az ATV-nél végre összeszedi magát”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik