Nagyvilág

Meztelenül, egy kolbásszal a fenekében fog végigfutni az utcán ez a nő

Vannak mondatok, amiket az ember utólag nagyon megbán. Katie Hopkins, brit publicista, és mestertroll is így érezhet most egy súlyos ígéretével kapcsolatban.

London új polgármesterének megválasztása előtt, a konzervatív jelöltet, Zac Goldsmithet támogató Hopkins azt írta a Daily Mailben megjelent cikkében, hogy ha a munkáspárti Sadiq Khan nyer, akkor anyaszült meztelenül, egy kolbásszal a fenekében fog végigfutni London belvárosának forgalmas utcáján, a Regent Streeten.

Fogadalmát a Twitteren is közzétette, majd később többször megerősítette, hogy állni fogja a szavát. Aztán úgy adódott, hogy pénteken Khan nyert a választáson. Hopkins sok mindenről posztolt azóta, de a kolbászos fogadalma teljesítéséről egyelőre semmit.

Igaz, ha valóban végre akarja hajtani meztelen vesszőfutását, az újságírónőnek egy megfelelő tervet kell kieszelnie, hogy közszeméremsértés miatt ne gyűljön meg a baja a törvénnyel is.

Dan Hodges, a Telegraph újságírója 2012-ben hasonlóan felelőtlen fogadalmat tett. Azt mondta, ha a szélsőséges UKIP 6 százalék fölött teljesít a következő választáson, meztelenül vonul végig London belvárosán. Tavaly a párt bőven megugrotta ezt a szintet, Hodges pedig végül alsónadrágban vonult végig a forgalmas utcákon, s közben 2000 fontot (közel 800 ezer forintot) gyűjtött jótékony célra.

(Telegraph)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik