Közélet

A Tények szerint Portik Tamás pénzeli és ugráltatja Juhász Pétert

Kerner Zsolt
Kerner Zsolt

¯\_(ツ)_/¯. 2016. 09. 08. 19:06

Mindezt a Pesti Srácok cikkére alapozva írják, ahol azt állítják, egy ismeretlen politikust pénzel Portik Tamás, majd a Tények szerint a Heti Válasz megírta, hogy a politikus nem ismeretlen, hanem Juhász Péter. Ami azért túlzás, hogy ezt a Heti Válasz írta meg, mert csak összerakták a kormányközeli lapok pletykáit, hogy kire utalhatnak.

Menyhárt Attila a Tények szerint egykori elítélt bűnöző, aki

meg akar szabadulni bűneitől és az információktól, amelyeket megszerzett.

Menyhárt két és fél évet ült a Gyorskocsi utcában zsarolás és önbíráskodás miatt. A drámaian kiajakfényezett Gönczi Gábor beszélgetett vele, drámai fényekkel, drámai zenére. A Tények szerint a férfi bennfentes információi onnan vannak, hogy ő hordta ki az ételt Portik Tamásnak, akivel jóban lett.

Menyhártot a Tények szerint mindenki úgy ismerte a börtönben, hogy “a főszakács”. Szerinte magányos volt Portik, azért beszélgetett vele. Nem voltak barátok, de haveri szinten igen. Menyhárt szerint Portik még a családjáról is beszélt neki, amiről amúgy nem szokott.

Szerinte büszkén mesélte neki például, hogy ő mozgatja a szálakat.

Van ez a Juhász Péter nevű politikus, akit én csak úgy tituláltam, hogy a kendermagos fickó

Na, őt Menyhárt szerint Portik a saját emberének tartja, ami szerinte sokat jelent, mert ez azt jelenti, hogy úgy táncol, ahogy ő fütyül. Menyhárt szerint Portik előre tudta, mit fog nyilatkozni Juhász.

Sőt, Portik meg akarja dönteni a magyar kormányt. 

Juhásznak pedig azért érheti meg ez az egész, mert anyagi támogatást kap érte.

Juhász reagált a dologra, szerinte újságcikkeket nyomtatott ki F. Erikának, Portik titkárnőjének. Sajtófigyelést végzett.

Később azt is hozzátette, hogy

Egészen félelmetes, hogy mit meg nem engednek maguknak ezek a bűnözők. Nem a rabtársra gondolok, aki nyilván némi jutalom vagy fenyegetés hatására ilyet mond, hanem a fideszes propagandát megrendelő és előállító senkiháziakra. Természetesen szétperlem őket. A jó hír, hogy így tényleg lesz pénz a korrupció feltárására.

Egyébként, miután a Tények átkapcsolt Kozsóra, aki a Szeptember 11-ei terrortámadásra emlékezik, érdemes megjegyezni, hogy Portik korábban konkrétan azt mondta, hogy ő kenőpénzt adott át Juhász Péter legfűtöttebb politikai ellenfelének, Rogán Antalnak.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Pécs, 2015. július 9.
Szivek Norbert, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója beszédet mond a megújult pécsi Virágh-ház átadásán 2015. július 9-én. A háttérben Páva Zsolt, Pécs polgármestere (b) és Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára. Az Országgyűlés döntése értelmében több, jelenleg állami tulajdonban lévő ingatlan kerülhet vissza egyházi tulajdonba.
MTI Fotó: Sóki Tamás
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.