Közélet

A Tények szerint Portik Tamás pénzeli és ugráltatja Juhász Pétert

Mindezt a Pesti Srácok cikkére alapozva írják, ahol azt állítják, egy ismeretlen politikust pénzel Portik Tamás, majd a Tények szerint a Heti Válasz megírta, hogy a politikus nem ismeretlen, hanem Juhász Péter. Ami azért túlzás, hogy ezt a Heti Válasz írta meg, mert csak összerakták a kormányközeli lapok pletykáit, hogy kire utalhatnak.

Menyhárt Attila a Tények szerint egykori elítélt bűnöző, aki

meg akar szabadulni bűneitől és az információktól, amelyeket megszerzett.

Menyhárt két és fél évet ült a Gyorskocsi utcában zsarolás és önbíráskodás miatt. A drámaian kiajakfényezett Gönczi Gábor beszélgetett vele, drámai fényekkel, drámai zenére. A Tények szerint a férfi bennfentes információi onnan vannak, hogy ő hordta ki az ételt Portik Tamásnak, akivel jóban lett.

Menyhártot a Tények szerint mindenki úgy ismerte a börtönben, hogy “a főszakács”. Szerinte magányos volt Portik, azért beszélgetett vele. Nem voltak barátok, de haveri szinten igen. Menyhárt szerint Portik még a családjáról is beszélt neki, amiről amúgy nem szokott.

Szerinte büszkén mesélte neki például, hogy ő mozgatja a szálakat.

Van ez a Juhász Péter nevű politikus, akit én csak úgy tituláltam, hogy a kendermagos fickó

Na, őt Menyhárt szerint Portik a saját emberének tartja, ami szerinte sokat jelent, mert ez azt jelenti, hogy úgy táncol, ahogy ő fütyül. Menyhárt szerint Portik előre tudta, mit fog nyilatkozni Juhász.

Sőt, Portik meg akarja dönteni a magyar kormányt. 

Juhásznak pedig azért érheti meg ez az egész, mert anyagi támogatást kap érte.

Juhász reagált a dologra, szerinte újságcikkeket nyomtatott ki F. Erikának, Portik titkárnőjének. Sajtófigyelést végzett.

Később azt is hozzátette, hogy

Egészen félelmetes, hogy mit meg nem engednek maguknak ezek a bűnözők. Nem a rabtársra gondolok, aki nyilván némi jutalom vagy fenyegetés hatására ilyet mond, hanem a fideszes propagandát megrendelő és előállító senkiháziakra. Természetesen szétperlem őket. A jó hír, hogy így tényleg lesz pénz a korrupció feltárására.

Egyébként, miután a Tények átkapcsolt Kozsóra, aki a Szeptember 11-ei terrortámadásra emlékezik, érdemes megjegyezni, hogy Portik korábban konkrétan azt mondta, hogy ő kenőpénzt adott át Juhász Péter legfűtöttebb politikai ellenfelének, Rogán Antalnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik