Élet-Stílus

„Nem fogok meghalni, eldöntöttem!”

Paja-G (paja-g, rap, rák, )
Paja-G (paja-g, rap, rák, )

Utcagyerek, csibész, rapper. Paja-G azt hitte, nagyjából minden mocskon túl van. Sokat megélt huszonhat év alatt, az utca nevelte, az éjszaka gyűrte, intézetek és börtönök edzették. Mindig felállt, nem volt más választása. Most viszont a rákot kapta ellenfelül.

Paja-G, a Wanted, underground rapformáció egyik frontembere kilenc évesen került először intézetbe, ahonnan megszökött és macska-egér játékba kezdett a sorsával. Ült már lopásért, rablásért, betörésért: világából a rappel próbál meg kitörni. Dalaiban a mindennapos harcairól szövegel, hogy erőt adjon és merítsen, hogy megmutassa, a kitartó küzdelem végül mindig a célhoz vezet.

A Wanted neve 2014 tavaszán tűnt fel először a mainstream médiában. Akkor Paja épp Tökölön ült, és alig várta, hogy kint újra a haverokkal lehessen, és újra klipgyártáshoz lásson. A szabadság azonban eddig sem túl egyszerű élete legkomolyabb kihívásával állította szembe a rappert. Karácsonykor a Wanted új klippet osztott meg: Harc a rák ellen. A kezdő képsorokon Paja az onkológián fekve kapja a kemót, és közben arról reppel, hogy ez sem több, mint egy újabb harc, amiben győzni kell. Úgy áll ahhoz a betegséghez, aminek súlya alatt a legtöbben összeroppannak, mint egyhez a szokásos akadályok közül. Azt mondja, mindenkin segíteni fog azzal, ha megmutatja, akarattal bármi legyőzhető.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik