Szórakozás

Meztelen takarítónőként dolgozik, néha csatlakoznak hozzá az ügyfelei

Hat éve dolgozik a szakmában, elmesélte a tapasztalatait.

A 32 éves Lottie Rae 2017 óta dolgozik meztelen takarítóként, hogy így keressen nem is olyan kicsi mellékest. Azóta sok mindent átélt – számolt be róla a Mirror. Óránként 50 fontot, azaz úgy 20 ezer forintot kér el, azt mondja, nem csinálná, ha „pénzügyileg nem ösztönözne”, de önbizalmat is nyert a munkájával.

Még akkor is, ha néha fura alakokkal hozza össze a sors, például, mikor a kliense – legyen az idősebb vagy fiatalabb – azt hiszi, a takarítás mellett mást is kap.

Egyértelmű, hogy én csak takarítani vagyok ott, de azt mondják, mások sztriptíztáncosok voltak, vagy adtak nekik egy masszázst.

Esett meg vele olyan is, hogy egy férfi pornót rakott be, mikor takarítani kezdett, ott is hagyta.

A furább szerzeteknek általában tökéletesen tiszta a háza, szóval ez már egy jel

– mondja Lottie Rae, akit sokan csak azért bérlik fel, hogy társaságuk legyen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

New York Post (@nypost) által megosztott bejegyzés

De a legtöbben barátságosak és nem lépik át azt a bizonyos határt. Miközben volt olyan is, akihez háromszor kellett elmennie, olyan nagy kosz volt a házában.

Van egy állandó ügyfelem, akinél hat éve dolgozom, nudista, szóval neki ez a természetes. Már meztelen, mikor odaérek, iszunk egy kávét, játszom kicsit a kutyájával, aztán nekiállok dolgozni.

Sok más kliense is egy idő után leveszi a ruháit anélkül, hogy nála bármivel is próbálkoznának. Vannak olyanok is, akik beállnak segíteni neki.

Rae családja és a barátai tudják, mivel foglalkozik, azt gondolják, az ügyfelei furák és ijesztőek, pedig általában kedves emberek. A nőnek hat év alatt több párkapcsolata is volt, párjai – így a jelenlegi partnere is – mindig elfogadták, mivel keresi a kenyerét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik