Szórakozás

Puskás Peti egy „szalámizós” poszttal szólt vissza az őt kritizáló Bakács Tibornak

rtl klub
rtl klub
Válasz érkezett Bakács kritikus hangú kijelentésére.

Mint ahogy arra a 24.hu felfigyelt a Partizán megasztáros különkiadása kapcsán, Bakács Tibor meglehetősen erős kritikával illette Puskás Petit.

Nem akarom megbántani, de talán a Puskás Petinél tévedtünk. Szomorúnak tartom, hogy ilyen televíziós figura lett. Előadóművészeket próbáltunk keresni emlékeim szerint.

Kapcsolódó
Bakács Tibor: Szomorúnak tartom, hogy a Puskás Peti ilyen televíziós figura lett
Egyébként nincs baja az X-Faktorban is mentorkodó Puskással.

Puskás a Facebookon reagált az elhangzottakra, kiemelve, szeretett volna ott lenni a Partizán forgatásán, de az X-Faktor miatt nem tehette.

Kedves Bakács Tibor! Sajnálom, hogy Gulyás Marci meghívása ellenére nem tudtam megjelenni a Megasztár adás felvételén az X-Faktor forgatása miatt, és így csak online tudok reagálni a kijelentésedre, miszerint az összes Megasztár felfedezett közül én voltam az EGYETLEN hiba!

– kezdte posztját az énekes.

Bár meglepett kijelentésed, de azért az elmúlt tizenöt évben arra már rájöttem, hogy mi nem sok mindenben hasonlítunk egymásra. Én vegán vagyok , te pedig túlságosan szereted a szalámit. Te sok év tehetségkutató zsűrizés után belerúgsz a volt versenyződbe, én inkább érdeklődöm utánuk. Számodra a karrierem hiba, számomra siker. Ahelyett, hogy megbántasz másokat, inkább utánajárhattál volna, hogy az egyetlen és óriási hibás döntésed mégis miért lett az egyik legvirágzóbb. Köszönöm a figyelmed, bár jobban esett volna, ha a nézőtéren teszed valamelyik előadásomon vagy koncertemen. Volt rá tizenöt éved. Mindenesetre most lett tizenöt perc hírnév. Hálás vagyok anno a lehetőségért és örülök, hogy most hozzájárulhattam a tiédhez. Részemről ezzel meg is beszéltünk mindent. Boldog új évet!

– zárta le mondandóját az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik