Szórakozás

Bakács Tibor: Szomorúnak tartom, hogy a Puskás Peti ilyen televíziós figura lett

youtube / partizán
youtube / partizán
Egyébként nincs baja az X-Faktorban is mentorkodó Puskással.

A Partizán megasztáros különkiadásában többek között Bakács Tibor is feltűnt, hiszen korábban zsűritagként szerepelt a tehetségkutató évadaiban. Gulyás Márton a műsor egy pontján rákérdezett, hogy mi a Megasztár legfontosabb öröksége.

Nem akarom megbántani, de talán a Puskás Petinél tévedtünk. Ez nagyon érdekes. Általában – akár Oláh Ibolya vagy Rúzsa Magdi – akárhogy alakul az életük, ők eljutottak oda, ahova mi szerettük volna. Hogy énekesek, művészek legyenek belőlük. Szomorúnak tartom, hogy a Puskás Peti ilyen televíziós figura lett. Előadóművészeket próbáltunk keresni emlékeim szerint.

Gulyás nem értette, miért lett volna tévedés az, hogy jónak ítélték meg Puskás előadói képességeit. Bakács így válaszolt:

Nem volt személyisége. Igazából a személyiséghez kötődik az előadókészség és a tehetség. Ez a három hoz létre valamilyen értéket. Semmi bajom Puskás Petivel. Nem létező entitás. Csak azt mondom, ilyen szempontból nem erre született a Megasztár, hogy ilyen figurákat találjon.

Bakács szavaira a mellette ülő Falusi Mariann és Presser Gábor sem reagáltak. Kábé 1 óra 18 perc környékén beszélget Bakács Puskásról.

Puskás később a Facebookon reagált az elhangzottakra:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik