Szórakozás

Különös dolgot vettünk észre a Los Angeles-i celebekről készült lesifotókon

Az egy dolog, hogy szinte ismeretlen celebekről készülnek újabban csak fotók, de sokkal fontosabb, hogy hol.

Az USA-ban hatalmas kultúrája van a paparazzo-fotóknak, nem is annyira problémás, mint itthon. A fotósok gyakorlatilag bárhol, bármikor és bárkit lefotózhatnak, de még be is perlik a fotón szereplőt, ha az esetleg kiteszi az Instagramjára a fotós engedélye nélkül a róla készült képet. Persze amióta van Instagram, a lesifotók már nem is feltétlenül izgalmasak, hiszen a celebek saját maguk mutatják meg, milyen a lakásuk, vagy hogy néznek ki melegítőben, smink nélkül.

Élni viszont kell valamiből, így ha a magazinok nem fizetnek a képekért, majd fizetnek a celebek. És hogy miért gondoljuk ezt?

Az egyik észrevételünk, hogy a celebekről készült lesifotókon egyre kevesebb a valódi híresség. Javarészt szinte ismeretlen embereket láthatunk ezeken a képeken, akik csak azért ismertek, mert mondjuk szerepeltek egy random valóságshow egyik részében, vagy mert összejöttek valakivel, aki szerepelt egy random valóságshow egyik részében.

A másik az, hogy ezek a lesifotók gyakorlatilag mindig ugyanazokon a helyeken készülnek, amiből csak arra következtethetünk, hogy a celebeket odarendelték egy rettenetesen spontán képsorozatra, esetleg a celebek kérték, hogy készüljön már róluk fotó, mert kell a reklám.

De jöjjön a lényeg, az alábbi galéria, viszonylag sok zs kategóriás hírességgel, akiket gyanúsan sokszor fotózták ugyanazokon a helyeken. A képek alatti szövegben megnézheti, mire jöttünk rá.

A képek végignézése után pedig ne gondoljuk azt, hogy ezzel a trükkel csak a nevenincs sztárok élnek. Mutatjuk Ben Affleckék kutyasétáltatását.

Galéria
Bai Ling, április 24-én. Fotó: Hollywood To You/Star Max/GC Images

Kiemelt kép: Hollywood To You/Star Max/GC Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik