Szórakozás

Feladta magát Kína legdögösebb bűnözője, miután a fél ország csodálta körözési fotóját

A szépségét használta ki, hogy pénzt csaljon ki emberekből, de végül pont szépsége lett a veszte egy 19 éves kínai nőnek, aki ellen körözést adott ki a rendőrség. Arcát ugyanis a fél ország megismerte, miután a róla kiadott körözési plakát futótűzszerűen kezdett el terjedni a kínai közösségi oldalakon, ahol pár nap alatt rengeteg rajongója lett.

Kína legdögösebb bűnözője. Fotó:Weibo

A Qingchen Jingjing nevű nő szerda délelőtt adta fel magát Mianyang város rendőrségén, miután 12 napon keresztül volt szökésben. A hatóságok közlése szerint a 19 éves nő egy banda tagjaként csal ki pénzt gyanútlan férfiakból, a város bárjaiban és teaházaiban.

Kína legdögösebb bűnözője. Fotó:Weibo

A kínai közösségi oldalakon több fotó is terjedni kezdett a fiatal nőről. Az emberek persze nem az általa elkövetett bűncselekményekkel foglalkoztak, hanem szépségével, ami után a rendőrség közölte:

Szépnek lenni nem bűn, de azt kihasználva bűncselekményeket elkövetni már rossz

És persze több fotó is terjedni kezdett róla.

Kína legdögösebb bűnözője. Fotó:Weibo

Ezek után nem csoda, hogy úgy döntött, inkább feladja magát, hiszen nehéz úgy bujkálni, ha tízmilliók ismerik az ember arcát. De ezt ki is használhatja. Ahogy azt sokan megjegyezték, nagy karriert futhat be majd élő videókkal, miután kiengedik a börtönből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik