Élet-Stílus

Szexi kínai testőrnő tartja lázban az embereket

Nem tudtak betelni a kínai internetezők a G20-as országok csúcstalálkozóján lefényképezett biztonságival.

Egyik pillanatról a másikra országosan ismertté vált egy kínai katonanő, miután a kínai közösségi oldalakon futótűzként kezdett el terjedni egy róla készült fénykép – jelentette a Shanghaiist. A biztonsági személyzet tagját a G20-as országok csúcstalálkozóján fotózta le az AFP francia hírügynökség egyik fotóriportere, amikor az olasz kormányfő érkezésére várt egy olasz kollégájával, Hangzhou repülőterén.

An italian security personel (L) walks past a Chinese security personel (2n R) before Italy's Prime Minister Matteo Renzi (not seen) disembarks upon his arrival at Hangzhou Xiaoshan International Airport in Hangzhou on September 3, 2016. World leaders are gathering in Hangzhou for the 11th G20 Leaders Summit from September 4 to 5. / AFP PHOTO / NICOLAS ASFOURI
Fotó: Europress/Nicolas Asfouri

A nőre kíváncsi embereknek nem kellett sokáig várniuk arról, hogy újabb fényképek kerüljenek elő róla. A netezőknek ugyanis sikerült azonosítaniuk a testőrt, a 25 éves Shu Xin-t, akiről kiderült, hogy a kínai hadsereg (Kínai Népi Felszabadító Hadsereg, nemzetközi rövidítéssel PLA) tagja, és 2013-ban a beválasztották a „kínai hadsereg 10 legelbűvölőbb női katonája” közé.

Shu Xin01

 

Shu Xin02

 

Shu Xin03

Ajánlott videó

Olvasói sztorik