Foci

Ole Gunnar Solskjaer belépőjével egész Manchestert levette a lábáról

Játékosként már megmentette a Manchester Unitedet, most, hogy José Mourinhót menesztették, edzőként is ez lesz a dolga Ole Gunnar Solskjaernak. A norvég Moldétól kölcsönvett 45 éves szakember lényegében hazatért az Old Traffordra, hiszen 1996 és 2007 között 235 alkalommal lépett pályára a klub mezében.

Mindent elárul a korábbi csatár helyismeretéről és emberségéről az a belépő, ahogy a klub carringtoni edzőközpontjában nyitott – első gesztusként azonnal egy tábla norvég csokoládét nyomott annak az idős recepciós hölgynek a kezébe. Kath Phipps 50 éve a klub alkalmazottja, így minden bizonnyal már akkor ott ült, amikor Solskjaert 23 éves ifjoncként leigazolta a MU.

Olyan, mintha hazajöttem volna. Magamat fogom adni és különleges lesz számomra az Old Trafford kispadja mellett állni. Ha nem tartanám képes a csapatot arra, hogy szállítsuk az elvárt eredményeket, el sem vállaltam volna a felkérést. A klubért és hagyományainkért  fogunk küzdeni úgy, hogy valamennyi játékos tiszta lappal indul és megkapja a lehetőséget a bizonyításra

– nyilatkozta Solskjaer a klub honlapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik