Foci

Véletlenül derült ki, ki lesz Mourinho utódja a MU-nál

Sok Manchester United-szurkoló sóhajtott fel megkönnyebbülten, amikor a klub közleményében jelezte, meneszti José Mourinhót, akivel az utóbbi időben már csak szenvedett a csapat.

Egyből megindult a találgatás, hogy ki lesz az utódja, Zinédine Zidane nevét egyből bedobták, de a fogadóirodák szorzói alapján a jelenleg a Tottenhamet irányító Mauricio Pochettino tűnt a favoritnak.

A fogadóirodák szerint nem Zidane lesz Mourinho utódja
A Premier League-ből jön az új, végleges edző a szezon végén?

A MU honlapjára kedden este felkerült egy hír, amely arról szólt, hogy a klub korábbi játékosa, Ole Gunnar Solskjaer ugrik be Mourinho helyére megbízott edzőként. Az a Solskjaer, aki az 1999-es BL-döntőben csereként beállva szerezte azt a gólt, amivel a MU teljessé tette a csodaszámba menő fordítást a Bayern München ellen.

A Solskjaer kinevezéséről szóló hírt később törölték az oldalról, de addigra már épp elegen látták, a norvég miniszterelnök, Erna Solberg gratulált is a Twitteren honfitársának az új munkájához.

A 45 éves Solskjaer nemrég hosszabbította meg szerződését a norvég Moldéval, de a norvég bajnokság már véget ért (csapata második lett a Rosenborg mögött), és érhető, hogy engedett a MU csábításának.

Solskjaer megbízott edző lesz az idény végéig, úgyhogy addig lehet találgatni, ki lesz a nagy név, aki érkezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik